Trädfällning och beskärning

Vi är din lokala trädfällare

Låt oss göra jobbet. Vi har kunskap och erfarenhet och kan hjälpa dig med de där svåra träden som du inte vill, och förmodligen inte skall, fälla själv. Träden som står nära ledningar eller byggnader, som lutar åt fel håll eller som är för höga. Vi klättrar eller använder skylift. Säkerhet är viktigt för oss och en trygghet för dig som kund. Trädfällning på din tomt berättigar till RUT-avdrag, likaså flisning av grenarna och bortgrävning av stubben. 

Tjänster i trädgården

Vi kan utföra de flesta uppdrag som berör din trädgård. Varje höst eller vår beskär vi hundratals fruktträd. Vi klipper hundratals meter häck. Vi kan gräva bort gamla träd och plantera nya. Om du har behov av att få dina rabatter rensade eller din gräsmatta klippt kan vi hjälpa dig med det också

Låt oss besöka er!

För att kunna ge er en så korrekt tids- och kostnadsberäkning som möjligt vill vi gärna besöka er. Det ger oss en möjlighet att se och samtala om de arbetsuppgifter eller projekt ni behöver hjälp med.

Skicka in era kontaktuppgifter med en liten beskrivning av era behov, så hör vi av oss för en tidsbokning så snart vi kan.